Onroerend goed

Schroor: goed in vastgoed

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf of zoekt u een geschikt pand voor opslag? Wij helpen u graag! Schroor Beheer heeft sinds 1960, het jaar waarin het eerste pand werd aangekocht, een grote portefeuille onroerend goed opgebouwd in de noordelijke provincies, waarbij het zwaartepunt van de activiteiten rond Drachten en Heerenveen ligt.

Het onroerend goed van Schroor Beheer is eigentijds qua vormgeving en gebruik: flexibel en multifunctioneel. De infrastructuur in en rondom de panden is logisch ingericht, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Onze goed onderhouden gebouwen, waarvan zeker de helft aan het water gelegen is, liggen gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Het uitgangspunt van Schroor Beheer is dan ook dat alle panden moeten voldoen aan ‘de 3 x s’: it’s all about situation, situation and situation!

Huren of kopen

Bij Schroor Beheer bieden wij u de gelegenheid een pand te kopen of te huren, eventueel met de mogelijkheid later alsnog tot koop ervan over te gaan. Na tientallen jaren ervaring kennen wij onze markt goed en kunnen wij u scherpe huurtarieven bieden. Schroor Beheer staat voor nuchter, transparant en betrouwbaar, daardoor weet u precies waar u aan toe bent.

Of toch zelf bouwen…

Ook wanneer u ervoor kiest zelf te gaan bouwen, kan Schroor Beheer u van dienst zijn. Kijkt u in dat geval voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen op de pagina ‘Bouwbegeleiding & Advies’ van onze website.

Het juiste adres

U bent bij ons altijd aan het juiste adres: of u nu een kleine zelfstandige bent of een groot bedrijf heeft, wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en oog voor de behoeften van uw onderneming. Schroor Beheer is inventief en innovatief. Wij denken in mogelijkheden en zien kansen voor bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar wat wij voor u kunnen betekenen.